ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановлюють різдвяну ялинку

|

Півгодини тому до Львова привезли головну прикрасу міста у зимові свята – ялинку. Цьогорічна зелена красуня сягає 20 метрів у висоту, а привезли її з Пустомитівського району Львівської області. Про це «Львівському порталу» повідомили у Львівській міській раді.

За їхньою інформацією, працівники міського управління інженерного господарства привезли ялинку на площу перед Оперним театром, де вона традиційно стоїть, і зараз проводять роботи з її встановлення.

Як зазначили «Львівському порталу» очевидці події, через доставку ялинки до центру міста, на проспекті Свободи на якийсь час було зупинено рух автомобілів.

Вартість цьогорічної ялинки у Львівській міській раді не назвали, однак повідомили, що усі витрати щодо купівлі, транспортування та встановлення новорічного дерева взяла на себе фірма-благодійник – «Світоч».

Прикраси для вбрання новорічної ялинки будуть використовуватись ті ж самі, що й торік. Щоправда, як зазначив під час сьогоднішнього брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, львів’янам слід чекати на несподіванку. «Вона буде достатньо хороша, красива, оригінальна. Приємно, що «Світоч» в цьому році бере видатки  на себе, тож  ми економимо кошти місцевого бюджету. Не хочу забігати наперед, але буде приємна несподіванка», – сказав мер Львова.

Відкриття головної ялинки міста відбудеться 19 грудня, у День святого Миколая.

Також нагадаємо, що цими вихідними у Львові відкрили Різдвяний ярмарок, який триватиме протягом усіх новорічних та різдвяних свят до 15 січня 2012 року. Ярмарок працюватиме в робочі дні з 12.00 год. до 22.00 год. та у вихідні і святкові дні з 11.00 год. до 23.00 год

Фото Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *