ОСТАННІ НОВИНИ

У лютому Німеччину познайомлять зі Львовом

|

У рамках промокампанії приймаючого міста до Євро-2012 фахівці Львівської міськради збираються здійснити тур німецькими містами. З лютого 2012 року вони хочуть презентувати своїх ключових 8 промотем в кількох великих містах Німеччини, аби таким чином залучити ще більше фанів відвідати Євро-2012, а також туристів – відпочити в місті Лева після турніру. Про це в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» сказав директор Департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засадний.

Він також повідомив, що авіакомпанія «Wizz Air» з кінця березня 2012 року збирається відновити рейси зі Львова до Дортмунда та Венеції. А це, відповідно, ще більше пожвавить туристичний потік до міста Лева.

Як розповів О. Засадний, в зв’язку з матчами збірної Данії на Євро-2012 у Львові, аудиторію цієї Скандинавської країни збираються перемістити з 2-го в 1-ий ряд цільових груп, на які будуть робити акцент при організації реклами та промоції міста.

Нагадаємо, раніше Олег Засадний розповів, що за попередніми даними, до Львова на Євро-2012 мають приїхати близько 30 тис німецьких фанів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *