ОСТАННІ НОВИНИ

До будинку на Левандівці подали напругу у 410 В, у людей погоріла техніка

|

У ніч з п’ятниці на суботу в одному з під’їздів будинку, що знаходиться по вулиці Широкій, 86 у Львові, подали електрику напругою 410 В. Від такої напруги у половини мешканців під’їзду погоріла електропобутова техніка. Про це повідомив «Львівському порталу» обурений чоловік, який проживає за даною адресою.

За словами чоловіка, у людей погоріли пральні машинки, телевізори, комп’ютери, холодильники, домашні кінотеатри, тощо.  

«Десь близько 2 години ночі в електриці було подано струм не на 220 В, а на 410 В. Я одразу викликав аварійну бригаду. Вони швидко приїхали, вирубили електрику, все оглянули і сказали, що причиною подачі такої великої напруги є незадовільний стан проводки: проводка не була ізольована, маса цієї електропроводки, яка тягнулася від щитка до під’їзду, була протягнута по водопровідній трубі, що є недопустимим. Власне тієї ночі ця маса злетіла, що в результаті дало напругу в квартири у 410 В. На щастя люди були дома і все обійшлося погорілою технікою, а якби це сталося удень, коли люди знаходяться по роботах, тоді би наслідки могли бути плачевними», – розповів львів’янин.

Щоб відшкодувати збитки, мешканці вул. Широкої,86 звернулися до ЛКП «Левандівка», однак там їм відмовили, що не мають жодного стосунку до електрики. «У ЛКП нам сказали, що не мають жодного відношення до цієї ситуації. Нам сказали звертатися до «Львівобленерго». Там у свою чергу сказали, щоб ми зверталися навпаки до ЛКП «Левандівка». Виходить, що ці підприємства переводять один на одного стрілки і це питання вирішувати не збираються. Але ми цього так просто не залишимо. Зараз ми збираємо усі необхідні акти і будемо подавати до суду», – сказав чоловік. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *