ОСТАННІ НОВИНИ

На реалізацію мрій ВІЛ-інфікованих дітей Львівщини зібрали понад 10 тис грн

|

Під час благодійного концерту, який відбувся 1 грудня, у Міжнародний день солідарності з  ВІЛ-позитивними людьми, у міському палаці культури імені Гната Хоткевича – зібрали більше десяти тисяч гривень. Про це повідомили в управлінні Львівського обласного відділення «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ-СНІД».

Ці гроші скерують на втілення мрій чотирьох десятків ВІЛ-інфікованих діток Львівської області віком до 10 років. Діти, здебільшого, просять ролики, ровери, комп’ютери, футбольні м’ячі, набір художника, розповіли в організації. Ці омріяні речі дітлахи отримають вже найближчим часом.

Нагадаємо, організаторами заходу є Львівське обласне відділення всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Підтримала проект Львівська міська організація Партії регіонів. Зокрема, мова йде про долучення до вирішення організаційних питань концерту, починаючи від дизайну квитків, закінчуючи їх розповсюдженням. Партія регіонів також допомогла із транспортом для перевезення колективів.

За статистикою, кожні 6 секунд один житель планети заражається вірусом імунодефіциту людини, а щогодини помирає близько 200 жертв вірусу. Сьогодні в Україні зареєстровано майже 200 тисяч ВІЛ-інфікованих. Станом на 01.10.2011 року у Львівській області на обліку перебуває 2018 ВІЛ-інфікованих осіб, в тому числі 226 дітей.  

Прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *