ОСТАННІ НОВИНИ

На благодійному аукціоні збирали гроші для талановитих дітей-сиріт

Львівський портал

|

За сприяння депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Андріяна Гутника в ресторані “Шекспір” збирали кошти для стипендій десятьом талановитим дітям-сиротам із різних дитячих будинків України, які 2012 року розпочнуть самостійне життя. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

Кошти отримали, продавши на аукціоні картини художниці Олени Онуфрів (колекція “Тіні на траві” та картина “Арома”), вечірню сукню від fashion-дизайнера Олени Даць, а також інші речі.

“Приємно, що заради благочинної справи об`єдналось так багато небайдужих людей. Я після тривалих торгів придбав картину “Зелена енергія” з колекції “Тіні на траві” художниці Олени Онуфрів. Сподіваюсь, що надалі участь у подібних благодійних заходах братимуть щоразу більше львів`ян, адже ми не можемо залишатись осторонь. Проблема сирітства та майбутнє дітей у нашій державі – це тема, до якої справді потрібно привертати увагу громадськости”, – зазначив один з організаторів благодійного аукціону Андріян Гутник.

До організації благодійного аукціону також долучилися: журнал “Viva! Україна”, школа плавання Дениса Силантьєва, ресторан “Шекспір”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *