ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує П’ятий Інженерний Ярмарок Кар`єри під гаслом «Реалізуй себе!»

Львівський портал

|

Сьогодні, 30 листопада, у Національному університеті «Львівська політехніка» львівський осередок міжнародної студентської організації BEST проведе п’ятий Інженерний Ярмарок Кар’єри. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Ярмарок створений у форматі виставки, на якій представлені компанії-роботодавці, які працюють як на українському, так і на міжнародному ринках, розрахований на студентів і молодих спеціалістів. Для студентів створюють умови, щоб вони могли отримати повну й вичерпну інформацію про вакансії, програми стажування й семінари, вимоги до працівників на різні посади безпосередньо від представників компаній.

Заради гідного представлення студентів на ринку праці створено серію тренінгів «Шлях до кар’єрного успіху», які дозволять освоїти студентам нові професійні навички, семінари «Зустріч з успішною людиною»  нададуть змогу послухати життєвий досвід людей, які досягнули певних вершин у своїх галузях. Семінари будуть проводити: Іван Песін – технічний директор ІТ-компанії «N-iX»; Оксана Караванська – один із найкреативніших дизайнерів України;Дмитро Шимків – генеральний директор компанії «Microsoft Україна».

Цього року в Інженерному Ярмарку  Кар’єри будуть представлені одні з  лідерів аудиту Erns&Young, Nexia, найбільші представники на ринку України в розробці програмного забезпечення N-ix, Intellias, Soft Serve, Sympfony Solutions, Eleks Software,  провідний виробник у сфері електротехніки та машинобудування Jabil, міжнародна тютюнова компанія «Бритіш Американ Тобакко»,  лідер на вітчизняному пивному ринку САН ІнБев Україна, одна з найбільших компаній світу Procter&Gamble, компанія з виробництва продуктів харчування, розробник комп’ютерних ігор – компанія UbiSoft, розробник  приладів для альтернативних джерел енергії, а також компанія- виробник цементу  – Лафарж.

П’ятий  Інженерний Ярмарок Кар’єри відбудеться в IV корпусі Національного університету «Львівська політехніка» (вул. О. Невського,3). Вхід вільний.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *