ОСТАННІ НОВИНИ

Для здіснення мрій ВІЛ-інфікованих дітей у Львові проведуть благочинний концерт

Львівський портал

|

 

Завтра, 1 грудня, у Львові відбудеться благодійний концерт для ВІЛ-інфікованих дітей області. Концерт пройде під гаслом «Не відфутболюй» у палаці ім.Гната Хоткевича. Початок о 18 год. Про це під час прес-конференції повідомив голова обласного відділення «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ-СНІД» Дмитро Тигач.

За його словами, за зібрані кошти будуть реалізовані мрії 45 ВІЛ-інфікованих дітей, що є у Львівській області. «Зібрані кошти від реалізації квитків на концерт будуть скеровані на реалізацію мрій ВІЛ-інфікованих дітей. Буде повноцінний двогодинний концерт, в якому візьмуть участь різні дитячі колективи. Вони беруть участь в концерті на добровільних засадах», – розповів Д.Тигач.

Серед мрій ВІЛ-інфікованих дітей, які будуть реалізовані, є бажання мати ровери, ролики, набір художника, футбольні м’ячі, комп’ютери, тощо.

Благодійну акцію, яку організовує обласне відділення «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ-СНІД», підтримує Львівська міська організація Партії регіонів.

Зокрема, як розповів голова Залізничної районної організації Партії регіонів Олег Хоменко,  міська Партія регіоналів, перш за все, долучається до вирішення організаційних питань концерту, починаючи від дизайну квитків і закінчуючи їх розповсюдженням. Для прикладку, надає транспорт для перевезення колективів, допомагає вирішити питання щодо технічного забезпечення концерту. Крім того, щоб збулося якомога більше дитячих мрій, члени Львівської міської організації Партії регіонів також долучаться  до купівлі подарунків для ВІЛ-позитивних малюків.

Також Дмитро Тигач повідомив, що в рамках благодійного концерту цього дня о 10 год. у студії «Фотовернісаж», що на вул Банківська,3 відбудеться відкриття фото-виставки «Не відфутболюй» Єлизавети Бахуревич з міста Мінськ (Білорусія). Загалом у фото-проекті взяло участь 31 особа з України таБілорусії з різним соціальним статусом, які виразили свою солідарсність з ВІЛ позитивними людьми.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *