ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям пропонують завтра рівно о 12-тій припинити роботу

Львівський портал

|

У четвер, 1 грудня, відбудеться всеукраїнський страйк «Переоблік влади», організований Громадянським рухом «Вперед!».

Як повідомила у коментарі УНІАН народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»), голова парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська, всеукраїнська акція протесту «Переоблік влади» пропонує людям почати діяти в тому життєвому просторі, який сьогодні перебуває під загрозою через неадекватні дії влади.

Акція стартує о 12:00.

Як повідомив співголова Громадянського руху «Вперед!» Андрій Панаетов, «у цей день усі громадяни, яким набридло знущання влади над народом, які не бачать перспектив України під керівництвом нинішньої влади о 12.00 закриють свої підприємства або виставлять таблички «Переоблік» на своїх робочих місцях. Це має показати, що невдоволених в державі дуже багато і вони готові боротися за свої права».

За словами Н.Королевської, в рамках акції люди висловлюватимуть протест різними способами. Так, наприклад, автомобілісти, які рівно опівдні будуть за кермом – натиснуть на клаксони своїх машин, підприємці – вивісять таблички «Переоблік» у своїх магазинах, а службовці виставлять їх на робочих місцях.

У Києві бажаючі взяти безпосередню участь в акції можуть прийти до парламенту. Як повідомив А.Панаетов, у Києві активісти «Вперед!» о 12.00 відправлять на переоблік Верховну Раду, після чого «розберуться» із Кабінетом міністрів та Адміністрацією Президента.

Незгода з діями влади, на думку Н.Королевської, обов`язково має бути виражена, бо влада починає відчувати себе безкарною.

У рамках акції в регіонах, зокрема, заплановано: у Вінниці – провести Міжрегіональний мітинг, участь у якому візьмуть делегації з Житомирської, Хмельницької та Київської областей. Також заплановані мітинги у Рівному, Івано-Франківську, Кривому Розі, Сумах. У Фастові, Вінниці та Кривому Розі, крім інших заходів, пройдуть Автомайдани.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *