ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” всі матчі проводитимуть на “Арена Львів”

Львівський портал

|

Відтепер домашні матчі львівські «Карпати» проводитимуть на стадіоні «Арена Львів», повідомляє інформаційний центр ФК “Карпати”. Це ключовий пункт договору, підписаний сторонами. Після укладення угоди заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Туркевич та директор з експлуатаційних питань будівництва стадіону до Євро 2012 Олексій Жуковін розповіли про плани на майбутнє.

О. Жуковкін зазначив, що такої затишної домашньої атмосфери, яка була на матчі збірної України проти Австрії, важко знайти на будь-якому іншому стадіоні. Тому він сподівається, що новий стадіон, підтримка львівських уболівальників та гра «Карпат» розпочнуть нову еру львівського футболу.
Натомість Ігор Туркевич підкреслив, що підписання угоди з новим стадіоном виглядає логічним та закономірним.

“Ми зацікавлені в тому, щоб зробити перегляд матчів для наших уболівальників максимально комфортним. Новий стадіон – це новий сервіс. «Україна» побудована вже давно і поступається сьогоднішньому розумінню комфорту. Тож у нас є можливість скористатися з нового стадіону, який збудований за сучасними технологіями і є одним з кращих в Європі. На Україні таких стадіонів одиниці. Тож ми раді, що будемо грати на новому стадіоні і тішити наших уболівальників” – зазначив він.

І.Туркевич повідомив, що у новому році клуба планує грати на новому стадіоні постійно. “Точно можу сказати, що шість наступних домашніх матчів ми проведемо на новому стадіоні, а після Євро 2012 ми укладемо новий довгостроковий договір” – сказав він.
Що ж стосується стадіону “Україна”, то його використовуватимуть для матчів дублю “Карпат” і він буде запасним стадіоном. “Також є пропозиції щодо експлуатації стадіону в якості тренувальної бази для команд, які гратимуть у Львові на Чемпіонаті Європи. Угода про оренду «України» з міською радою не розірвана. Всі умови ми будемо виконувати” – наголосив І.Туркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *