ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшов Перший відкритий Кубок України з флорболу серед школярів

Львівський портал

|

Перший  відкритий кубок Міжнародного молодіжного руху YMCA України з флорболу серед шкільних команд пройшов цими вихідними – 26-27 листопада –  у спорткомплексі «Грація», що розміщений на території Торгово-розважального комплексу «Південний». Про це повідомляє прес-служба “Південного”.

Загалом задля участі у змаганнях до Львова з’їхалось близько 200 юних учасників з усієї України. Зокрема, участь у чемпіонаті взяли команди зі Львова, Луганська, Луцька, Верховини, Києва, Кіровограда, Антрацита, Красного Луча, Рівного, Тернополя та Криму.

Протягом  двох днів чемпіонату кваліфіковані  судді з Швеції та Києва визначили  команди-переможиці у двох вікових  категоріях. Серед команд, вік учасників якої не перевищував 15 років – перемогли юні флорболисти команди «Легіон» з Луганська, серед команд, вік учасників якої становив 15-18 років, перемогу здобула збірна команда Тернополя і Нового Роздолу. 

Як  розповіла директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук, приміщення для  змагань громадській організації надали на пільгових умовах. За словами директора «Грації», спорткомплекс є соціальним об’єктом «Південного», збудованим до Євро-2012, і завжди готовий до співпраці з організаціями, які сприяють розвитку спорту та здорового способу життя.

Довідка: Флорбол (хокей з м’ячем на паркеті) – новий командний вид спорту, який стрімко розвивається в Україні.

YMCA (Young Men Christian Association) – міжнародний молодіжний рух, який існує в 124 країнах світу та охоплює близько 45 мільйонів учасників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *