ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» зробили «подарунок» на день народження Димінському

Львівський портал

|

Львівські «Карпати» зробили неймовірний подарунок своєму президенту Петру Димінському на його 57-ий день народження. У домашньому матчі проти «Шахтаря» львівська команда зазнала нищівної поразки 0:5.

Скоріш за все, підопічні Кучерова зламалися після того, як суддя Вакс призначив другий у грі доволі суперечливий пенальті на 57-ій хвилині. Суддя вирішив, що захисник «Карпат» Мілошевич зіграв рукою у власному карному майданчику, а не м’яч знайшов руку гравця. Відтак Фернандіньо вгатив круглого в один кут, а Тлумак полетів в інший. А перший пенальті суддя дав за те, що Тлумак буцім збив Селезньова, котрий вийшов сам на сам з кіпером «Карпат».

В телевізійному інтерв’ю після матчу наставник «Карпат» Павло Кучеров сказав, що такий результат «дуже болючий для команди», але підкреслив, що ключовим моментом став саме другий пенальті.

Потім гірники відзначилися ще тричі – на 65-ій та 67-ій хвилинах зробив дубль Селезньов, а на 75-ій хвилині таки забив Мхітарян, котрий ніяк не міг пробити Тлумака.

Попри це варто зауважити, що «Карпати» не спромоглися дати гідну відсіч донеччанам. Домашня гра з гірниками не йде ні в яке порівняння з виїзним матчем наприкінці липня цього року. Також не можна не відзначити й те, що уболівальники проігнорували цей матч – стадіон «Україна» був заповнений щонайбільше на 35%.

Розгром від донеччан нічого не змінив у турнірному становищі «Карпат». Як і раніше вони обіймають 13-е місце з 15-а очками, а на п’яти львів’янам наступає «Олександрія».

Наступний матч «Карпати» зіграють н а виїзді проти полтавської «Ворскли» 4 грудня. Цікавий він тим, що зійдуться команди, які в попередньому турі пропустили найбільше голів – «Ворскла» програла донецькому «Металургу» 3:6.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *