ОСТАННІ НОВИНИ

Три тисячі осіб вшанували у Львові пам’ять жертв Голодомору

Львівський портал

|

У загальноміській хвилині мовчання та акції «Запали свічку» на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку взяло участь майже 3 тис осіб.

Львів’яни з лампадок виклали на площі напис «Голодомор. Пам’ятаємо». Також на площі відбувся жалобний екуменічний молебень.

У поминальних заходах взяли участь і міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк, перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій.

Серед інших поминальних заходів – «Вечір-реквієм пам`яті жертв Голодомору» у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької об 18.00 год та вечір-реквієм в концертному залі Львівської обласної філармонії також об 18.00 год.

28-29 листопада студентське Братство ЛНУ ім. І. Франка у Центрі культури та дозвілля університету (вул. Університетська,1) проведе захід «Дні пам`яті жертв голодомору». Окрім того, в понеділок, 28 листопада, о 16.00 год в книгарні «Є» відбудеться презентація збірки художніх творів про голодомор «Зернятко надії», яка вийшла у видавництві «Свічадо» за підтримки Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *