ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» визнали одним з найуспішніших підприємств України

Львівський портал

|

За підсумками конкурсу серед теплопостачальних підприємств на звання «Краще підприємство комунальної теплоенергетики України» за 9 місяців 2011 року, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відзначено за успішну роботу з підвищенням економічної ефективності, заощадливого використання паливно-енергетичних ресурсів та стабільного забезпечення споживачів тепловою енергією. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Конкурс проводиться відповідно до спільного рішення Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України та Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго».

За підсумками аналізу техніко-економічних показників роботи за 9 місяців 2011 року серед 38 теплопостачальних підприємств України за успішну роботу з підвищенням економічної ефективності, заощадливого використання паливно-енергетичних ресурсів та стабільного забезпечення споживачів тепловою енергію було відзначено ЛМКП «Львівтеплоенерго», ОКП «Дніпротеплоенерго» та ОВКП ТГ «Миргородтеплоенерго».

За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, відзнака є результатом роботи усіх служб і відділів підприємства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *