ОСТАННІ НОВИНИ

Перші два «Hyundai» прибудуть в Україну в лютому-березні

Львівський портал

|

Перші поїзди виробництва «Hyundai Rotem» прибудуть в Україну вже наприкінці лютого 2012 року. Про це стало відомо від заступника генерального директора Укрзалізниці Леоніда Лобойко під час інтерв’ю 24 листопада. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Підготовка поїздів йде згідно з графіком і наприкінці лютого – початку березня в Україну прибудуть перші два поїзда виробництва «Hyundai Rotem». А 5-6 поїздів у Україні будуть вже на початку травня наступного року», – зазначив Леонід Лобойко.

Також від повідомив, що вже наприкінці грудня 2011 року наші локомотивні бригади поїдуть на навчання до Сеулу, де навчатимуться як керувати новим рухомим складом.

Окрім того, як повідомив Л.Лобойко, швидкісні поїзди носитимуть назву «Український експрес». Про це стало відомо за підсумками всеукраїнського конкурсу на кращу назву та логотип підприємства швидкісного руху, а також міжрегіональних електропоїздів виробництва «Hyundai Rotem». Змагання тривали з 23 червня по 23 липня.

Загалом, на адресу Укрзалізниці надійшло 1039 конкурсних пропозицій з усіх регіонів України, в кожній з яких учасники конкурсу запропонували для розгляду від 1 до 300 варіантів назв підприємства швидкісного руху, його логотипу, а також назв міжрегіональних електропоїздів. Найбільша активність спостерігалась в перший і останні дні конкурсу.

У номінації «Назва підприємства швидкісного руху» переможцем став Сергій Овчаренко (смт. Оленівка, Донецької області) з назвою «Українська залізнична швидкісна компанія». Найкращий логотип (фірмовий знак) підприємства швидкісного руху запропонувала киянка Марія Зайцева, а в номінації «Назва міжрегіонального електропоїзда» перемогла Людмила Зайцева з Києва із назвою «Український експрес».

Переможців було нагороджено преміями у розмірі 10 000 гривень та запрошено на відкриття пасажирського руху міжрегіональних поїздів виробництва компанії «Hyundai Rotem».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *