ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні «Львівводоканал» ліквідовував аварійну ситуацію на вул. Пулюя, 24

Львівський портал

|

Сьогодні, 22 листопада ЛМКП «Львівводоканал» ліквідовував аварійну ситуацію на вул. Пулюя, 24. У зв’язку з цими роботами впродовж кількох годин було припинено водопостачання цієї вулиці та прилеглих вулиць мікрорайону. Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», вже з 13.00 год подачу води було відновлено, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Відсутність води була зумовлена проведенням відновлювальних робіт. Водоканал не практикує через борги відмикати від води цілі будинки, адже там живуть як злісні неплатники, так і люди, які сумлінно сплачують кошти за отримані послуги. Через борги ми можемо відмикати тільки юридичних осіб, з якими маємо укладені угоди», – зазначили у ЛМКП «Львівоводоканал».

Нагадаємо, сьогодні «Львівський портал» повідомляв про те, що мешканці будинку №55 на вул. Науковій планують влаштувати акцію протесту, відстоюючи свої права на отримання належних побутових послуг. Люди з цього будинку планували завтра перекривати проїзд автотранспорту вулицею Науковою. У цьому будинку всім споживачам без винятку відключили водопостачання. Комунальники стверджують, що будинок заборгував близько 9 тис грн..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *