ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей зі школи-інтернату №2 провели художній майстер-клас

Львівський портал

|

 У львівській школі-інтернат №2 стартував проект громадської ініціативи – художній майстер-клас для школярів. У рамках заходу учні отримали змогу спробувати себе у ролі юних художників. Упродовж двох годин діти малювали малюнки та робили різноманітні аплікації. Про це повідомляє прес-служба ЛМО Партії регіонів.

По завершенню майстер-класу, разом із професійним художником, школярі обговорили свої роботи. А ще, за участь у проекті, отримали дипломи та канцелярське приладдя.

Як розповів голова Франківської районної організації у місті Львові ВМГО „Молоді регіони” Віктор Козачишен, проект лише стартує. У майбутньому громадську ініціативу поширюватимуть по всіх навчальних закладах міста.

У рамках проекту – не лише проведення майстер-класів з малювання та пошук юних художників, а й організація художніх виставок з благодійним збором коштів для соціально-незахищених верств населення.

Організатори проекту – Львівська обласна та міська організація  „Молоді регіони”,   Франківська районна у місті Львові організація Партії регіонів, при співпраці з клубом молодих художників „Крила”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *