ОСТАННІ НОВИНИ

Україна продовжить купувати швидкісні Hyundai після Євро

Львівський портал

|

Україна після проведення Євро-2012 щорічно купуватиме по 20-25 швидкісних потягів Hyundai упродовж 6 років. Про це повідомив Віце-прем`єр міністр – Міністр інфраструктури Борис Колесніков на прес-конференції в Полтаві у вівторок, передає «Інтерфакс-Україна».

«І випускатися вони будуть в Україні», – сказав він, відзначивши, що корейська корпорація нині займається вибором підприємства в Україні, на якому буде організована локалізація виробництва потягів.

За словами Бориса Колеснікова, Hyundai також розробляє для України декілька спальних вагонів, місця в яких пасажири зможуть придбати за додаткову плату.

Нагадаємо, до Євро-2012 в Україні планують запустити швидкісний рух між приймаючими містами. 16 грудня 2010 року у Києві Південна залізниця та «Hyundai Corporation» підписали угоду про постачання 10 нових міжрегіональних електропоїздів. Для забезпечення комфортного перевезення пасажирів на напрямках впровадження швидкісного руху заплановано курсування 6 міжрегіональних двосистемних електропоїздів, виробництва «Hyundai Rotem», надійдуть в Україну до початку Євро-2012, а ще 4 — до кінця 2012 року.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *