ОСТАННІ НОВИНИ

Мішель Платіні похвалив стадіони Євро-2012

Львівський портал

|

Футбольні арени майбутньої першості континенту, яка пройде в Польщі і Україні, виглядають яскраво, а сама підготовка до турніру проходить дуже добре. На цьому під час прес-конференції, яка відбулася у Мілані з нагоди вручення премії імені Джачінто Факкетті (легенди міланського «Інтера» та національної збірної Італії), наголосив президент УЄФА Мішель Платіні.

За його словами, дві східноєвропейські країни демонструють чудові темпи у приготуваннях до Євро-2012. В той же час єдиним питанням, що потребує доопрацювання, наразі залишається розміщення гостей чемпіонату. «Все йде добре. Стадіони в Україні і Польщі просто чудові. Багато проектів ще в процесі реалізації і я сподіваюсь, вони будуть завершені. Треба враховувати, що на дві країни сильно вплинула економічна криза. Єдиною проблемою поки є розміщення, тому що важко побудувати готель всього за 10 місяців», – сказав Мішель Платіні.

Нагадаємо, наприкінці вересня під час інспекції шеф УЄФА відзначив прогрес України, підкресливши, що великих проблем в підготовці до турніру на сьогодні немає.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *