ОСТАННІ НОВИНИ

Кардинал Гузар та медіа-топи виступлять на Міжнародному форумі «Новомедіа»

Львівський портал

|

Кардинал  Української греко-католицької церкви Любомир (Гузар) і десятки медіа-топів візьмуть участь у зборах, які відбудуться в рамках Форуму в Будинку кіно в п´ятницю, 18 листопада. Початок – о 19.30  

У рамках Міжнародного форуму «Новомедіа» відбудеться спеціальне спілкування делегатів з головами та представниками церков і релігійних організацій. Особливим гостем буде блаженніший Любомир Гузар, який погодився виступити з вітальним словом і повчанням.

За задумом організаторів, Міжнародний форум «Новомедіа» покликаний стати місцем для зустрічей та обміну досвідом працівників телебачення, радіо, друкованих видань, а також веб-ресурсів. Це – платформа для розвитку великого медіа-сектора, який спеціалізується на прохристиянській та соціальній тематиці. У програму Форуму включені тренінги, семінари, тематичні круглі столи та кіно-покази.

Гасло Форуму – «Нові медіа і вічні цінності». «Ми твердо віримо, що мас-медіа не можуть функціонувати поза етичної системи», – підкреслює глава Асоціації «Новомедіа», журналіст Руслан Кухарчук, повідомляє прес-служба Форуму.

Популярні телеведучі, автори гучних журналістських розслідувань, головні редактори відомих спеціалізованих видань, видатні професіонали у своїй сфері візьмуть участь у цій події.

Андрій Доманський, відома телеперсона, ведучий більше 10 популярних телевізійних проектів на головних каналах України, розкриє професійні секрети від телезірки і поділиться досвідом з молодими журналістами на студентському Новомедіа-Клубі.

Роботу в складному жанрі журналістських розслідувань, які вимагають від автора особливого аналізу фактів, особливих умінь, холоднокровності та сміливості, представлять на Форумі аси викриттів, автори гучних матеріалів – Анатолій Шарій (From-Ua.com, «Оглядач”) і Олексій Кутепов (ICTV, 1+1). Вони посвятять у теорію і практику такого формату журналістської діяльності в пресі та на телебаченні.

Також в даному тематичному блоці проведуть майстер-клас автори та ведучі резонансної програми розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна», Микола Сирокваш та Олександра Адаменко.

Олена Скачко, головний редактор улюбленого жінками журналу «Единственная», який є лідером за охопленням аудиторії в сегменті жіночих щомісячних видань в Україні протягом декількох років, проведе лекцію «Історія успіху: як створити класне видання». Майстер-клас для всіх представників преси.

Визнані авторитети в медіа сфері стануть учасниками ток-шоу «Нові медіа і вічні цінності». Фахівці сфери комунікації та інформації висловлять погляд на сучасну журналістику з точки зору професіоналів. Телеведучі Андрій Доманський (Новий канал, 1+1) та Андрій Макаренко (5 канал, Новий канал, ТВі, Інтер), головний редактор журналу «Единственная» Олена Скачко, а також заступник головного редактора газети «КоммерсантЪ Украина» Андрій Юхименко, об´єднаються навколо ключовою теми Форуму – поставити якісну журналістику на служіння вічним цінностям.

Форум відбудеться 18-20 листопада в київському Будинку кіно. Спікерами будуть близько 40 знакових фахівців з середовища світських та релігійних засобів масової інформації. За три дні Форуму учасникам буде запропоновано близько 50 різних тем, презентацій і локальних подій.

«vsenovosti.in.ua»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *