ОСТАННІ НОВИНИ

Слюсарчука затримали, проти нього порушено дві кримінальні справи

Львівський портал

|

Щойно стало відомо, що проти «Доктора Пі» Андрія Слюсарчука порушено вже другу кримiнальну справу – цього разу за статтею “Шахрайство” (перша кримiнальна справа порушена за статтею 358 ККУ “Пiдробка  документiв…”). Про це пише видання «Експрес», журналісти якого викрили псевдолікаря.

Як повідомлялося раніше, під час свого резонансного шеститижневого розслідування журналісти «Експресу» встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені. Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також – щонайменш три смертельні випадки.

Сьогодні сенсацiйне розслiдування журналiстiв газети “Експрес” щодо дiяльностi Андрiя Слюсарчука – людини, яка ще донедавна називала себе “видатним нейрохiрургом, професором”, людини, що стала у вереснi  лауреатом державної премiї, людини, вiдомої також за назвою “Доктор Пi” – досягнуло кульмiнацiї: завдяки блискуче здiйсненiй операцiї львiвської мiлiцiї, псевдолiкар Слюсарчук був затриманий у Києвi.

“Я вас чекав давно” – це єдинi слова, якi вiн сказав, коли  наручники клацнули на його зап`ястях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *