ОСТАННІ НОВИНИ

«РадіоЛюкс ФМ» стало медіа-партнером приймаючого міста Львів

Львівський портал

|

Згідно з Угодою про проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, підписаною між Європейською спілкою футбольних асоціацій (УЄФА) та Львівською міською радою, приймаюче місто Львів обрало медіа-партнерів приймаючого міста. Сьогодні підписано договір про співпрацю з «Радіо Люкс ФМ», – передає прес-служба Львівської міської ради.

Медіа-партнер приймаючого міста Львів отримує ексклюзивне право на першочергове отримання інформації про підготовку та проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 у Львові. В свою чергу, приймаюче місто Львів гарантує медіа-партнеру всебічну підтримку та отримує засіб інформування львів’ян про такі важливі питання, як зміни в схемі транспорту та ознакування для водіїв і пішоходів під час турніру, функціонування фан-зони, медичне забезпечення, роботу аеропорту та залізничного вокзалу, тощо.

«За більш, ніж 17 років своєї роботи «Радіо Люкс ФМ» вже став надійним партнером для сотень компаній нашого міста. Ми успішно допомагали виводити на ринок нові бренди, товари і послуги. А зараз із задоволенням взялися виконувати нову місію – допомогти успішно провести Фінальну частину чемпіонату Європи з футболу 2012 року у місті Львові. І зробимо цю роботу якнайкраще!» – повідомив генеральний директор «Радіо Люкс ФМ» Роман Андрейко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *