ОСТАННІ НОВИНИ

В окремих містах та районах Львівщини зволікають із реалізацією програми мікропроектів

Львівський портал

|

Сьогодні, 10 листопада, на засіданні Асоціації місцевих рад “Ради Львівщини”  заслухали інформацію про виконання Програми проведення обласного  конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 – 2015 роки. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Начальник управління економічного аналізу та прогнозування Львівської обласної ради Андрій Бондаренко розповів, що Львівська обласна рада нового скликання вперше запропонувала європейський підхід до розподілу бюджетних коштів між територіями: місцеві громади тепер на конкурсній основі отримують дофінансування з обласного бюджету на вирішення питань місцевого розвитку.

Як підкреслив Андрій Бондаренко, на жаль, незважаючи на добре організовану роз’яснювальну роботу та наявність в обласному бюджеті коштів для дофінансування проектів, в окремих містах і районах є зволікання зі своєчасним виконанням робіт та їх оплатою за рахунок коштів місцевих бюджетів.

За інформацією Андрія Бондаренка, на сьогодні з 800 тис. грн., передбачених в обласному бюджеті на Програму, використано лише 204 тис. грн. Стовідсоткове виконання Програми забезпечено лише у Старосамбірському районі.

Взагалі не профінансовано з місцевих бюджетів проекти по місту Новий Розділ, у Дрогобицькому, Перемишлянському та Сокальському районах. Частково забезпечено фінансування у Бродівському, Городоцькому Жидачівському, Кам’янко-Бузькому, Мостиському, Самбірському та Яворівському районі. 
 
 
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *