ОСТАННІ НОВИНИ

Від початку року у Львові було створено 45 ОСББ

Львівський портал

|

У Львові продовжують активно підтримувати створення ОСББ. Всього у місті вже зареєстровано 437 ОСББ, з них 45 було створено цього року, інформує прес-служба Львівської міськради.

Створенню ОСББ сприяє відділ супроводу ОСББ міської ради, а також громадська організація «Ресурсний центр для розвитку ОСББ».

«В цілому за останні роки ми відзначаємо стабільну ситуацію у процесі створення ОСББ. У Львові щороку в середньому створюють 50 ОСББ. Лише у жовтні у місті з`явилось 5 ОСББ. Від початку року у Личаківському районі було створено 13 ОСББ, у Франківському – 10, у Сихівському – 9, у Залізничному – 6, у Шевченківському – 4, у Галицькому – 3» , – повідомили у відділі  супроводу ОСББ.

Нагадаємо, що  кожного дня у відділі супроводу ОСББ в кабінеті № 107  Львівської міської ради проводяться консультації для мешканців міста у питаннях створення та діяльності ОСББ.

Також 29 листопада з 14.00 до 19.00 год у приміщенні міської ради відбудеться безкоштовний семінар «Фінансові питання для ОСББ», який для голів правлінь та бухгалтерів об`єднань проведуть спеціалісти з Києва. Щоб взяти участь у семінарі, потрібно попередньо зареєструватись за телефоном: 297 59 95 (32) або у кабінеті № 107 Львівської міської ради.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *