ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич відзначив викладачів Університету фізичної культури

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич взяв участь в урочистостях з нагоди 65-річчя Львівського державного університету фізичної культури. Від  Львівської обласної ради він привітав ректора, викладачів, студентів з ювілеєм одного із найстарших навчальних закладів спеціалізованого профілю. Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

«Ваш навчальний заклад приносить славу не тільки Львову, а й усій нашій державі. Його випускники працюють у різних ділянках спорту у понад ста країнах світу, – зазначив Олег Панькевич. – Сьогодні віддаємо шану всім, хто причетний до заснування і зростання Львівського державного університету фізичної культури; всім, хто навчаючись і працюючи в цьому навчальному закладі, спричинився до творення самобутності та неповторності університету.

Випускники університету працюють у дуже важливому напрямку – виховання здорової нації українців. Адже, як усім відомо, здорова нація – успішна нація. Я вірю, що з кожним роком зростатиме кількість тих, хто бажатиме навчатися у Львові». 

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Львівщини, виховання видатних спортсменів України та з нагоди 65-ої річниці від дня заснування Львівського державного університету фізичної культури Олег Панькевич вручив нагороду “Подяка обласної ради» деканові факультету фізичного виховання, кандидатові наук з фізичного виховання і спорту, доценту Роману Петрині, деканові факультету спорту, кандидату наук з фізичного виховання і спорту Ігорю Ріпаку, доцентові кафедри олімпійської освіти, кандидату мистецтвознавства Олені Падовській. Грамотами Львівської обласної ради відзначено доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидата наук з фізичного виховання і спорту Іванну Боднар, старшого викладача кафедри теорії і методики фізичного виховання Ігоря Лапичака, проректора з адміністративно-господарської роботи Романа Лобая; старшого викладача кафедри легкої атлетики Мирослава Павлося, завідувача кафедри валеології та спортивної медицини, кандидата педагогічних наук, доцента Олену Шиян.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *