ОСТАННІ НОВИНИ

Місто робить наступний крок у втіленні проекту електронного квитка

Львівський портал

|

Сьогодні, 4 листопада, Львівська міська рада прийняла рішення щодо створення товариства з обмеженою відповідальністю, яке впроваджуватиме проект електронного квитка.

У Львові працюють над покращенням якості надання послуг у транспорті. Зокрема, з початку вересня 2011 року у місті почали реалізовувати нову транспортну стратегію міста. Запущені радіальні автобуси, у місті використовують трансферний квиток. Зроблений наступний крок для підвищення якості послуг у громадському транспорті – створення спільного з інвестором підприємства для впровадження проекту.

Нагадаймо, 14 жовтня Львівська міська рада визначила найбільш економічно вигідну пропозицію серед учасників конкурсу щодо створення спільного підприємства для впровадження у Львові системи електронного квитка.  Переможцем конкурсу визначено компанію «Ригас Карте».

Сьогодні було прийнято рішення про створення спільного державно-приватного підприємство за участю Львівської міської ради  та ТзОВ «Ригас Карте», яке буде впроваджувати та забезпечить функціонування системи справляння плати за проїзд з використанням єдиного електронного квитка.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *