ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівську облраду подали в суд за звільнення директора «Галсільлісу»

Львівський портал

|

Павло Котик оскаржує рішення сесії Львівської обласної ради, згідно якого його було усунено з посади генерального директора ЛГП «Галсільліс». Про це сказано у позовній заяві до Львівського адміністративного суду, у якій Котик просить визнати протиправним п.3 рішення Львівської обласної ради від 18 жовтня 2011 року № 246 «Про звіт ОКСЛГП «Галсільліс» щодо роботи у 2010 році!, інформує керівник прес-служби ЛГП «Галсільліс» Наталія Улинець.

Позивач вважає п.3 оскаржуваного рішення ЛОР незаконним, необґрунтованим, протиправним, а також таким, що порушує його права, а також права і законні інтереси громади Львівщини.

Свою заяву до суду позивач обґрунтовує таким чином: «Внаслідок моєї діяльності на посаді керівника Підприємства було досягнуто наступних результатів:

– сума сплачених податків та обов’язкових зборів зросла на 3 119 тисяч гривень відповідно до показників 2009 року (динаміка сплати цих платежів додається до цього позову);

– заборгованість по податках і обов’язкових зборах знизилась орієнтовно на 1 673,9 тисяч гривень (динаміка зниження заборгованості додається до цього позову);

– заборгованість по виплаті заробітної плати дочірніх лісогосподарських підприємств Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства ЛГП «Галсільліс» знизилась на 1 673,9 тисяч гривень (динаміка зниження заборгованості додається до цього позову);

– чистий прибуток дочірніх підприємств ЛГП «Галсільліс», відповідно, і розмір відрахувань до Львівської обласної ради збільшився на 30%.

Таких результатів вдалося досягнути шляхом детального моніторингу діяльності як самого Підприємства так і його дочірніх підприємств, модернізації та інтенсифікації роботи, прийняття ефективних управлінських рішень впродовж мого перебування на посаді керівника Підприємства.

В підсумок цих результатів Підприємство за підсумками Національного бізнес-рейтингу, який формується на підставі даних органів статистики, визнано підприємством року в лісовій галузі, а я – керівником року, про що повідомлялася і Львівська обласна рада, яка, однак, «загубила» направлені їй нагороди, внаслідок чого не відбулося їх урочистого вручення і передання Підприємству (щодо його визнання підприємством року).

Таким чином у Відповідача не було передбачених законодавством підстав для прийняття п. 3 оскаржуваного рішення, отже п.3 оскаржуваного рішення прямо суперечить закону і є протиправним», – йдеться у заяві Павла Котика.

Також позивач наголошує на порушенні ЛОР Конституції України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *