ОСТАННІ НОВИНИ

Нічні рейси далі курсуватимуть Львовом

Львівський портал

|

У Львові й надалі курсуватимуть нічні автобуси. Щоправда за підсумками роботи попередніх двох місяців, було вирішено внести певні зміни у графіки руху нічних рейсів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Розпочали їздити нічні автобуси з 23 вересня. О 23.00, 24.00 та 01.00 від готелю Львів відправлялись три автобуси, у трьох різних напрямках.  Маршрут №1 рухався до ТЦ «Зубра»; маршрут №2 – до району Рясне-2; маршрут №3 – до Галицького перехрестя. Наразі курсують тільки на вихідних, у п’ятницю, суботу та неділю.

«Проаналізувавши інформацію ми можемо констатувати – пасажири користувались нічними рейсами спонтанно.  Від 15 до 40 пасажирів за рейс. По годинах –  найбільшим попитом нічні рейси користувались о 23.00 год, на 24.00 були поодинокі пасажири, на 01.00 год пасажирів майже не було», – повідомив директор АТП №1 Андрій Тимчина. 

 «Спостерігається тенденція, що пасажири, які не встигли сісти на інші автобуси, користуються  нічним на 23.00 год. Пізніше кількість пасажирів зменшується. Тож на наступні вихідні (4-6 листопада) ми будемо робити по 3 рейси, а  далі будемо робити зміну графіку руху – залишимо 2 нічні рейси на 23.30 та на 24.30 год», – зазначив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Андрій Білоус.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *