ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському палаці мистецтв відбудеться Ярмарок кар’єри

Львівський портал

|

Львівський обласний центр зайнятості спільно з НУ “Львівська політехніка” проводить широкомасштабний захід – День професійного самовизначення. У його рамках водночас відбуватимуться 19-й Ярмарок кар’єри для молоді та День відкритих дверей навчальних закладів. Про це повідомляє відділ інформації Львівського обласного центру зайнятості.

Вести діалог з потенційними претендентами на вільні робочі місця і вакантні посади зголосилося майже 60 фірм і компаній різних форм власності, які пропонуватимуть відвідувачам заходу понад 600 вакансій.

Відвідувачі заходу, особливо молодь, ознайомлюватимуться не тільки із пропозиціями роботи, а й можливостями професійного навчання. Серед навчальних закладів Львівщини свої освітні послуги презентуватимуть також центри професійно-технічної освіти, які діють в структурі державної служби зайнятості. Зокрема, Львівський, Кримський і Рівненський. Для упередження безробіття та забезпечення підприємств висококваліфікованими кадрами державна служба зайнятості особливий наголос нині робить на важливості професійної підготовки дорослого населення.

Заходи відбуватимуться 2 листопада в Палаці мистецтв.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *