ОСТАННІ НОВИНИ

Біля нового стадіону у Львові можна збудувати ціле місто

Львівський портал

|

Навколо Львівського стадіону, який звели до футбольного турніру Євро-2012, можна побудувати ціле місто. Таку думку висловив Віце-прем`єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков в інтерв`ю газеті«Сегодня»

«100% (витрат на будівництво стадіону – ред.) взяв на себе держбюджет. Та й звідки Львів міг узяти гроші на фінансування, коли у нього самого дотаційний бюджет?! Це була чиста авантюра. Вони обіцяли випустити облігації, які повинні були забезпечити фінансування, але, по-моєму, так їх і не випустили. Але це не головна їх помилка, зрештою гроші знайшли. Головною помилкою було будувати стадіон так далеко від міста – адже довелося тягнути кілометри магістралей! Тепер там, навколо стадіону, можна ціле місто побудувати – усі магістралі вже прокладені», – сказав Борис Колесніков.   

Віце-прем`єр відзначив, що у Львові будували новий стадіон, тому при зведенні об`єкту виникали складнощі не з базовими речами (проектом чи конструкцією), а з комплектуючими, постачанням устаткування. 

Нагадаємо, в суботу, 29 жовтня у Львові відкрили футбольний стадіон, який прийматиме матчі Євро-2012. На церемонії виступила американська співачка Анастейша, зірка української естради Руслана, а також близько 2 тисяч акторів, яких залучили до театралізованої вистави. Яскравих барв святу додали лазерним шоу та феєрверком. На відкриття завітали понад 30 тисяч глядачів.

 

Інофрмаційний центр “Україна-2012”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *