ОСТАННІ НОВИНИ

Януковича у Львові засвистали заочно

Львівський портал

|

Глядачі, що прийшли на відкриття стадіону «Арена Львів» не відмовили собі у задоволенні засвистати президента Віктора Януковича хоча б заочно.

 Під час урочистостей глядачам демонстрували короткий фільм про створення стадіону. Коли прозвучала критика на адресу попереднього керівництва держави – Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко стадіон почав невдоволено гудіти, а коли диктор за кадром почав розповідати про те, як нова влада на чолі з Януковичем врятувала будівництво стадіону, а відтак і проведення Євро-2012 для Львова, стадіон натхненно засвистів. Свист тривав, поки демонстрували Януковича.

Нагадаємо, що Віктор Янукович приїжджав до Львова у п’ятницю, так би мовити, відкривши стадіон авансом. На відкритті ж був присутній куратор Євро-2012 Борис Колесніков. Коли після відкриття журналісти спитали віце-прем’єра, чи йому сподобалося, Колесніков у звичній манері відповів питанням на питання : «А вам сподобалося?».

Представники опозиції заявляли, що Янукович боїться, щоби у Львові його не зустріли так само, як на відкритті «Олімпійського» у Києві, коли на початку промови президента глядачі його засвистали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *