ОСТАННІ НОВИНИ

Семенюк пов’язує напад на нього з конфліктом навколо приміщення на Шевській

Львівський портал

|

Голова громадської організації «Солідарність» Анатолій Семенюк, на якого сьогодні зранку було вчинено збройний напад, пов’язує його з майновим конфліктом навколо приміщення на вулиці Шевській, у вирішенні якого він брав безпосередню участь.

Свого часу суд визнав начальника Управління комунальної власності Євгена Климовича винним у корупційних діях саме за зловживання при укладенні договору оренди на це приміщення.

Якраз напередодні нападу, 26 жовтня, Анатолій Семенюк виступив на телеканалі ZIK, звинувачуючи владу міста у махінаціях тепер уже при продажі приміщення на Шевській, 1.

Нагадаємо, що приміщення на вулиці Шевській, 1, площею 1850,4 квадратного метра, з 20 жовтня 2009 року орендує АТЗТ “Львівський універмаг “На ринку”. Ухвалою ЛМР від 30 червня 2011 року №605 приміщення включили до переліку об`єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом викупу. Це право надали орендарю – АТЗТ “Львівський універмаг “На ринку”.Прокуратура Львова опротестувала цю ухвалу. Депутати міськради підтримали протест прокуратури, проте міський голова Львова наклав вето на це рішення. 20 жовтня депутати Львівської міськради подолали вето міського голови.

АТЗТ «Львівський універмаг «На ринку» пов’язують з давнім приятелем мера Львова Андрія Садового – Орестом Курилишиним.

Як повідомляв «Львівський портал», сьогодні близько 11 години під час ранкової пробіжки здійснено напад на голову Громадської організації «Солідарність» Анатолія Семенюка. Двоє молодиків, які чекали потерпілого на стадіоні на вулиці Варшавській у Львові, завдали йому чотири ножових поранення і втекли з місця події.

А.Семенюка прооперували в одній із лікарень міста. Його стан задовільний.

Анатолій Семенюк відомий своєю боротьбою проти махінацій з комунальним майном міста. У 2007 році внаслідок цього він був звільнений з посади головного спеціаліста сектору оформлення договорів оренди управління комунальної власності Львівської міської ради. Після цього очолив ГО «Солідарність», яка продовжує боротьбу з майновими махінаціями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *