ОСТАННІ НОВИНИ

У Сихівському районі відремонтовано понад 21 тис. квадратних метрів дорожнього покриття

Львівський портал

|

У Львові ремонтують не лише магістральні дороги, а й міжквартальні та внутрібудинкові. Цього року в Сихівському районі були виконані масштабні роботи з ремонту магістральних та міжквартальних доріг. На сьогодні відремонтовано 21172 м.кв. дорожнього покриття. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, у Сихівському районі було відремонтовано 69 вулиць. Основні з них – вулиці Хуторівка, Сихівська, пр.Червоної Калини, Хоткевича, Дж. Вашингтона, Тернопільська. Крім того було відремонтовано ряд міжквартальних вулиць, зокрема, Коломийська, 13-15,23; Кавалерідзе; Демнянська; 18; Хоткевича, 16; Скрипника, 1, пр. Червоної Калини,74,78,90; Довженка, 7,9,11; Дунайська; Тернопільська, Сихівська, 2-10; Зубрівська, 26 та інші.

«Зараз ремонтних робіт на невеликих та міжквартальних вулицях вже виконано більш, ніж на 5 млн. грн. Але подекуди роботи продовжуються, наприклад, на вулиці Дібровній роботи не виконані до кінця і вже за тиждень будуть продовжені», – повідомив головний спеціаліст відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Матківський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *