ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович не відповів на запитання, чи він відкриє завтра стадіон

Львівський портал

|

Президент України Віктор Янукович під час брифінгу на «Арені Львів» не відповів на запитання журналістів про те, чи буде він відкривати стадіон у Львові. Про це повідомляє кореспондент «Львівського порталу».

Вперше він просто проігнорував це питання, а коли під кінець брифінгу журналісти ще раз нагадали про своє запитання, то прес-секретар президента Дарія Чепак сказала, що це питання було і президент на нього не відповів.

Відповідаючи на запитання щодо готовності стадіону до завтрашнього відкриття, Віктор Янукович зазначив: «Я коли сюди летів літаком, то у мене склалося враження, що тут багато проблем. Але будівельники запевнили мене, що все буде готово і відкриття відбудеться завтра. Ми приймали рішення про відкриття стадіону у жовтні з огляду на те, що це буде зручно людям через погоду і час. Будівельники сказали мені, що чим швидше ми звідси заберемося, то швидше вони зможуть повернутися до роботи. Я переконаний, що свято відбудеться і воно запам’ятається львів’янам».

Також він нагадав, що півтора роки тому було дуже багато скептиків, які не вірили, що можна буде підготувати країну до Євро-2012. Однак це завдання було виконано. «Багато хто і в Західній Україні казав мені, нащо ви сюди їздите, навіщо нам цей стадіон і аеропорт, але я вам скажу, що так думати не можна, тому що Україна розвивається і треба дивитися в майбутнє. Треба думати про те, що ми залишимо нашим дітям» ,- сказав Президент.

Брифінг Віктора Януковича відбувався на газоні стадіону, який уже готовий до завтрашнього концерту. При цьому президент стояв спиною до однієї з тих ділянок даху, який досі не накрили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *