ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиціонери не дочекалися Януковича

Львівський портал

|

Представники опозиційних партій та громадських організацій, які пікетували прохідну «Львівського автобусного заводу», очікуючи на приїзд сюди президента України Віктора Януковчиа, організовано покинули місце проведення акції протесту.

Як пояснив кореспонденту «Львівського порталу» депутат Львівської обласної ради Олесь Старовойт, це було консолідоване рішення всіх партій та організацій, що входять до Комітету опору диктатурі.

«За старою студентською традицією, професора чекають не більше 15 хвилин. Ми вирішили, що ПРОФФЕСОРА чекати більше теж не варто», – заявив О.Старовойт.

За інформацією «Львівського порталу», літак з Президентом щойно приземлився у Львові.

Нагадаємо, сьогодні вранці поблизу прохідної на ЛАЗ зібралося близько сотні людей з пікетом, очікуючи приїзду на підприємство Президента України Віктора Януковича. Пікетувальники тримали у руках прапори опозиційних партій, а також плакати з зображенням Януковича та з написом «Не хами». Час від часу люди вигукують «Ганьба!» та сигналять у сирену.

За словами нашого кореспондента, акція відбувається доволі мирно, проте безпосередній доступ до прохідної ЛАЗу заблокований великою кількістю правоохоронців. 

Як раніше повідомляв «Львівський портал», акцію протесту влаштовує Комітет опору диктатурі. Таким чином представники Комітету мають намір показати Януковичу червону картку.

Як зазначав раніше координатор Львівського Комітету опору диктатурі Андрій Мисик, Комітет опору диктатурі планує провести низку акцій у тих місцях Львова, де має побувати президент України. Зокрема, на 11 год. ранку біля Львівського автобусного заводу (ЛАЗ), де за попередньою інформацією перебуватиме Янкович, низка депутатів в опозиції планує  провести зустрічі зі своїми виборцями.

«Ми хочемо запитати президента, чому не настало обіцяне покращення життя вже сьогодні? Чи може ми не знаємо, де саме воно настало?», – сказав А.Мисик.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *