ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський міліціонер набрав два млн хабарів від підпільних “геймерів”

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області розслідує кримінальну справу щодо працівника міліції, який брав хабарі від бізнесменів, що підпільно провадили гральний бізнес. За даними прес-служба прокуратури Львівської області, міліціонер неодноразового брав хабарі за незаконне ведення бізнесу, отримавши загалом грошей на понад два мільйони гривень.  обвинувачується в неодноразовому одержанні хабарів в загальній сумі понад 2 млн. грн. за сприяння особам у зайнятті гральним бізнесом.

З липня по жовтень поточного року порушено 21 кримінальну справу про злочини з ознаками корупції, 20 з яких порушено органами прокуратури Львівської області за матеріалами оперативних підрозділів правоохоронних органів, ще 1 кримінальну справу порушено Управлінням СБ України у Львівській області.

З вказаної кількості кримінальних справ 15 – за фактами одержання хабарів, з них стосовно працівників міліції порушено 4 справи, стосовно посадових осіб місцевого самоврядування – 3, органів юстиції – 1, податкової інспекції – 2, системи освіти – 2, охорони здоров’я – 3.

На даний час, уже 8 кримінальних справ цієї категорії вже скеровано до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *