ОСТАННІ НОВИНИ

Капітан «Карпат» став почесним волонтером приймаючого міста Львів

Львівський портал

|

Капітан ФК «Карпати» Ігор Худоб’як став почесним волонтером приймаючого міста Львів і запрошує усіх долучитися до команди Волонтерської служби. Директор департаменту «ЄВРО 2012» ЛМР Олег Засадний передав Ігорю Худоб’яку сертифікат почесного волонтера міста Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, від сьогодні гравець ФК «Карпати» буде агітувати молодь більш активно долучатися до волонтерського руху.

«Як і футбол, організація та проведення УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові, – це командна справа. Якщо Вам передали пас – у Вас вірять. Бути волонтером приймаючого міста означає бути частиною великої команди. Така робота схожа на роботу, яку ми ведемо на футбольному полі, тут головними є люди – від їхніх дій залежить результат «гри». Я закликаю Вас знайти час і заповнити анкету волонтера і зробити літо 2012 року незабутнім, а вже з початком весни на Вас чекають цікаві тренінги на Фабриці волонтерів. Особисто я, якби не був футболістом, обов’язково взяв би участь у волонтерському русі під час Євро-2012» – розповів Ігор Худоб’як.

Кожен, хто заповнить спеціальну анкету і пройде відбір, отримає чудовий шанс бути причетним до цього масштабного дійства.Загалом, у Волонтерській службі є 10 підрозділів, де кожен зможе обрати для себе той, який йому найбільше підходить.

Головна вимога до волонтерів приймаючого міста: вік 18 років, на розмовному рівні володіння однією і більше іноземними мовами (базова – англійська) та активність. Також вітається і попередній волонтерський досвід.

Організатори приготували спеціальний сюрприз для волонтерів. 400-й кандидат, який надішле аплікаційну форму, отримає спеціальний заохочувальний подарунок – футбольний м’яч із автографом капітана ФК «Карпати». Окрім того, із частиною кандидатів Ігор Худоб’як поспілкується особисто під час інтерв’ю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *