ОСТАННІ НОВИНИ

Маркевич не поїхав до Львова, щоб не бачити «деякі фізіономії»

Львівський портал

|

Головний тренер харківського «Металіста» прокоментував спортивному сайту «Коментатор» ситуацію навколо кубкового матчу його команди з «Карпатами». Зокрема уродженець Винник та колишній головний тренер «Карпат» Маркевич розповів, чому не скористався нагодою відвідати рідне місто.

«Постійні “дрязги” із “Карпатами” мені набридли. Щиро кажучи, у Львові не хотілося дивитися на деякі фізіономії. Тому я не поїхав» – сказав він.

Мирон Маркевич також пояснив. Чому до Львова приїхав фактично другий склад команди.

«Ми у Харкові залишили той склад, який грав у Донецьку із “Шахтарем”. Ми спершу провели непросту гру із “Мальме”, потім” із “гірниками”. Були вилучення в цих матчах, Тайсона довелося через незначне ушкодження міняти. Обираючи склад на гру із “Карпатами”, ми відштовхувалися від того, що попереду на нас очікують непрості ігри. В Лізі Європи потрібно “добивати” результат, та і в чемпіонаті України не маємо права на осічку. У Харкові залишилися ті люди, які в суботу вийдуть проти “Ворскли”. А іншим футболістам дали шанс себе проявити. Вони не потрапляють в основу, щось собі “під ніс бурчать”. Ось вони і отримали можливість показати себе в грі із далеко не найсильнішою командою», – повідомив тренер «Металіста».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *