ОСТАННІ НОВИНИ

Кожен другий українець готується до повторення кризи

Львівський портал

|

Три чверті українців побоюються повторення економічної кризи і майже половина – готується до його настання. Про це свідчать результат опитування, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua.

Так повторення кризи побоюються 74,8% респондентів. 10,3% вважають, що цього не буде, 5,3% просто ще не замислювалися над цим питанням, а 8,5% не змогли дати відповідь на поставлене запитання. При цьому майже половина (48,2%) українців вже готуються до можливого наступу економічної кризи, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Згадуючи події осені 2008 року, лише 16,6% респондентів зазначили, що криза ніяк не вплинула на них. Якщо ж говорити про тих, кого економічні проблеми торкнулися, то за результатами опитування, кожному четвертому урізали зарплату, стільки ж – втратили роботу, 8,4% були змушені змінити професію, 4,2% не змогли виплачувати кредит, а 1,3% – втратили бізнес.

Результати опитування свідчать, що лише 41,2% українців за три роки змогли вирішити проблеми, що виникли у них в результаті економічної кризи. 43,8% – частково впоралися зі своїми особистими проблемами. А 13,7% респондентів ще не “стали на ноги” після кризи 2008 року.

Як повідомлялось, Європейський банк реконструкції та розвитку порахував, що від економічної кризи постраждали майже 50% українців.

ТСН

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *