ОСТАННІ НОВИНИ

2 листопада у Львові обговорять законопроект про вибори депутатів

Львівський портал

|

2 листопада у Львові відбудеться публічна дискусія-дебати на тему «Чи дозволить новий законопроект «Про вибори народних депутатів України» якісно провести чесні вибори до парламенту?». Захід проходитиме у конференц-залі «Панорама», що у готелі «Дністер» (9 поверх). Триватиме дискусія з 11 до 14 год., інформує Громадянська мережа ОПОРА.

До участі в заході запрошено представників громадських організацій, політичних партій та незалежних експертів-політологів з Західної України.

Мета заходу – обговорити основні переваги та недоліки президентського законопроекту «Про вибори народних депутатів» та розглянути можливі альтернативні варіанти парламентської виборчої системи в Україні.

У рамках дискусії буде представлено позицію Громадського консорціуму виборчих ініціатив, що стосується президентського виборчого законопроекту та поінформовано присутніх про діяльність Робочої групи при Президентові України з питань удосконалення законодавства про вибори. Окрема увага буде присвячена обговоренню висновків та зауважень Венеціанської комісії і ОБСЄ/БДІПЛ, а також Міжнародної фундації виборчих систем (IFES).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *