ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня відновлять рух трамваїв № 9, 9а та 1

Львівський портал

|

Наступного тижня на перехресті вул. Городоцька – С.Бандери планують закінчити  усі роботи та відкрити цю ділянку дороги для руху транспорту. Відтак, буде відновлено рух трамваїв №9, 9а, 1, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні на об’єкті вже повністю закінчили бетонування, встановлений цілий ряд плит. З середи ми відновимо рух трамваїв №1 та 9, оскільки роботи на перехресті вул.. Городоцька -С.Бандери вже на закінченні. На об’єкті працює 100 працівників. Я роботою задоволений. Це одна з найскладніших ділянок, які є у Львові, враховуючи санацію, яка була тут проведена, ремонт колектора. Також по Городоцькій ми плануємо робити проїзд для велосипедистів», – зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий під час виїзного брифінгу.

Також мер додав, що на вул. Городоцькій біля церкви Анни планують облаштовувати  розв’язку. «Усі плити ми закінчимо встановлювати на Городоцькій за тиждень», – додав мер Андрій Садовий.

Як поінформували у ЛКП «Львівавтодор», на вул. Городоцькій вже влаштували плити і рейки, зараз мостять бруківку. Загалом на вул. Городоцькій на ділянці від вул. Бандери до вул. Шевченка вже влаштовано: бетонну основу – 90%; трамвайні плити – 32%; підготовчі роботи із замощення тротуару – 10%; брукування проїжджої частини – 24%; влаштування бордюру – 33%; влаштування трамвайної рейки – 5%.

Нагадаємо, ділянка вул. Городоцької, яку ремонтують, сягає 1 км 260м.

Довідка

На вул.. Личаківській тривають завершальні етапи ремонтних робіт. Зокрема, вже влаштовано більше 90% бруківки, тривають роботи з влаштування бордюрів (вже зроблено більше 98%). «Роботи на цьому об’єкті справді вже на завершенні. Підрядники запресовують трамвайні рейки, ведуть роботи щодо влаштування тротуарів. Дорожнє полотно вже готове, ще тривають роботи з облаштування благоустрою», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаємо, ремонт вул. Личаківської триває на ділянці від пл. Митної до вул. Заньковецької. Довжина цієї ділянки дороги – 750 м.

У той же час на вул. Коновальця влаштування збірних трамвайних плит на сьогодні становить 55%; влаштування мозаїчного покриття – 15%.

На вул.Мельника: дорожній одяг – 85%.

На вул.Чупринки: влаштування трамвайних плит – 75%; бетонна основа – 95%.

На вул.Зеленій: завтра влаштовуватимуть останній шар асфальту. Роботи триватимуть два дні.

На проспекті Свободи: розпочали бетонування вулиці. З понеділка планують розпочати  брукування.

На вул. Бортнянського: заасфальтовано ділянку від вул. Юнаківа до вул. Луцького. Роботи ще тривають.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *