ОСТАННІ НОВИНИ

МНС розпочало підготовку психологів до Євро-2012

Львівський портал

|

Учора, 25 жовтня, у Головному управлінні МНС України в Львівській області розпочалися навчально-методичні збори практичних психологів МНС України на тему: «Психологічний захист населення під час проведення Євро – 2012». Про це повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

Основною метою цього заходу є підвищення професійного рівня практичних психологів МНС України з питань психологічного захисту населення при надзвичайних ситуаціях та психологічного забезпечення особового складу органів та підрозділів цивільного захисту.

Після цього про основні проблеми та завдання, які покладені на психологів під час проведення Євро-2012, розповів начальник Центру соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України Олександр Алімов.

Фахівці також ознайомилися із планом Львівського стадіону «Арена Львів», на якому будуть проходити футбольні матчі й де буде найбільше скупчення людей. І заслухали доповідь начальника відділу екстреної медичної допомоги Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Світлани Поважук щодо спільної співпраці у разі надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, що навчально-методичні збори триватимуть три дні. Другий день навчально-методичних зборів розпочнеться поїздкою у місто Дрогобич Львівської області. Там у присутніх буде реальна можливість на практиці застосувати знання та досвід у екстремальній ситуації наближеній до реальної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *