ОСТАННІ НОВИНИ

Влада готується до відкриття стадіону

Львівський портал

|

Учора, 25 жовтня 2011 року, під керівництвом голови Львівської облдержадміністрації Михайла Цимбалюка за участю Першого заступника голови Укрєвроінфрапроекту – Керівника міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку при Президентові України Олександра Бірсана  відбулась виїзна нарада з питань забезпечення безпеки та правопорядку під час урочистої церемонії відкриття I-го пускового комплексу стадіону по вул. Стрийській – кільцевій дорозі. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, відкриваючи нараду, наголосив, що будівельники практично завершили свою роботу і основне питання, якому приділятиметься особлива та основна увага – безпека, саме тому на цю нараду запрошені фахівці усіх служб, які відповідають за безпеку під час урочистого відкриття I-го пускового комплексу стадіону.

Під час наради обговорено основні питання щодо готовності стадіону по вул. Стрийська-кільцева дорога щодо проведення церемонії урочистого відкриття, а саме: здача в експлуатацію стадіону, транспортно-пішохідне забезпечення до стадіону, взаємодія із зацікавленими структурами під час церемонії відкриття, забезпечення безпеки  та організації дорожнього руху до стадіону, забезпечення громадського порядку та протипожежного захисту на стадіоні, взаємодія сил та засобів щодо запобігання виникненню кризових і надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків тощо.

Перший заступник голови Укрєвроінфрапроекту – Керівник міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку при Президентові України Олександр Бірсан наголосив, що важливим питанням є напрацювання належного механізму транспортного забезпечення гостей та уболівальників на стадіон у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *