ОСТАННІ НОВИНИ

Учора на трасі Київ-Чоп утворився 10 км затор через акцію селян

Львівський портал

|

Близько 70-ти мешканців села Жирівка Пустомитівського району вчора ввечері, 25 жовтня,  перекрили автотрасу Київ-Чоп, вимагаючи відремонтувати дорогу до села та пустити громадський транспорт. Через селянську акцію протесту вздовж дороги утворився затор завдовжки10 км. Пор це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За словами голови комісії промисловості, жкг, транспорту і зв’язку Львівської обласної ради, свободівця Михайла Задорожного, ця акція протесту – результат бездіяльності виконавчої влади щодо ремонту доріг.

«Ми пожинаємо плоди байдужості виконавчої влади, – каже депутат. – Безліч разів депутати наголошували на незадовільному стані доріг,  неефективному використанні бюджетних коштів на ремонтні роботи, але виконавці не реагують – віз і нині там».

За словами Михайла Задорожного, депутатська комісія розгляне ситуацію в селі Жирівка і рекомендуватиме тендерному комітету позбавити перевізника права здійснювати перевезення на цій ділянці та визначити інше підприємство, оскільки йдеться не тільки про незадовільний стан дороги, а й невиконання зобов’язань перевізником.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *