ОСТАННІ НОВИНИ

Вся влада на Сихові буде в одному приміщенні

Львівський портал

|

На Сихові відкрили нове приміщення районної адміністрації. В новій будівлі розмістяться не лише відділи райадміністрації, а й відділ соціального захисту, відділок міліції та районна прокуратура. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Приміщення на проспекті Червоної Калини, 66 почали будувати ще 2001 року. Щоб завершити довгобуд, Львівська міська рада цього року виділили 800 тис. грн. Загалом вартість будівництва склала приблизно 10 млн грн.

«Для соціального захисту також комфортно перебувати у новому приміщенні. Щодня більше 300 людей користуються послугами відділу соціального захисту. Сьогодні соціальний захист міста працює як годинник. Єдині проблеми, які у на були зі соціальним захистом по Сихівському району, у зв’язку з непристосованістю приміщення, вже вирішено. Мешканці району можуть отримувати послуги достатньо якісно», – додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Сихівський район Львова – один з найбільших у місті. Тут проживає приблизно 47 тисяч сімей. Від початку року у Сихівський відділ соціального захисту звернулось за субсидіями 3427 людей.

Загальна площа приміщень нової райадміністрації – 1877,88 кв м. Генеральний підрядник, який виконував роботи з облаштування приміщення для Сихівської районної адміністрації – «Центр Комплекс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *