ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові без тепла лише п’ять будинків

Львівський портал

|

Кількість будинків, які не отримували теплопостачання, зменшується. Так, станом на сьогодні тепло не отримують шість будинків, з яких п’ять через заборгованість і один – через відсутність акта готовності внутрібудинкової системи до зими. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради посилаючись на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Відтак, тепло надходить до 1638 споживачів підприємства.

Без опалення через борги залишаються ТзОВ “Бізнес-центр “Олеко” (вул. Котика, 4) – борг 67,7 тис. грн.; ТзОВ “Львівавтокомплектація” (вул. Кульпарківська, 139) – борг 315,6 тис. грн.; ТзОВ “Львівавтокомплектація” (вул. Наукова, 16) – борг 241,5 тис. грн.; ЛНДРТІ (вул. В.Великого, 14) – борг 259,8 тис. грн.; ПП “Наша оселя” (вул. Сосенка, 30) – борг 94,4 тис. грн.

«На початку сезону через заборгованість було відключено 56 будинків. Зараз залишилося лише п’ять. Решта споживачів частково погасили заборгованість та надали гарантійні листи з розтермінування боргу», – розповіла начальник служби обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець.

Як розповідають тепловики, будинки ЛНДРТІ (вул. В.Великого, 14) та ПП “Наша оселя” (вул. Сосенка, 30) крім заборгованості також не мають й акту готовності внутрібудинкової системи до зими.

Станом на 17 жовтня загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 97,6 млн. грн. З них борг бюджетних установ – 1,8 млн. грн., споживачів категорії інші – 4,8 млн. грн., борг населення – 91 млн. грн.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність стабільне і надійне проходження опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *