ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця розповіла, чому купувала урни по п’ять тисяч

Львівський портал

|

Львівська залізниця у рамках підготовки до приїзду великої кількості гостей у цьому та наступному роках, прийняла рішення на вокзалі та привокзальній площі встановити сміттєві урни, аналогічні за якістю та зовнішнім виглядом до встановлених у місті Львові, повідомляє прес-центр об’єднання.

13 вересня цього року було проведено відкриті торги на закупівлю споруд металевих збірно-розбірних (смітників міських чавунних). На тендер було подано дві пропозиції: Приватного підприємства “Торговий дім “Ливарник” та ТзОВ “Ливарний завод”, які є виробниками вказаної продукції.

Як вказує прес-центр, ціна за одиницю товару у ТзОВ “Ливарний завод” складала 5250,00 грн. з ПДВ, а в Приватного підприємства “Торговий дім “Ливарник” – 5500,00 грн. з ПДВ. За результатами розгляду та оцінки пропозицій визнано найбільш економічно вигідну пропозицію учасника  ТзОВ “Ливарний завод”, з яким і укладено договір поставки на загальну суму 1050000,00 грн. з ПДВ.

Із контрагентом проведено переговори щодо зниження ціни та досягнуто домовленості про те, що ціна за одиницю товару складе  5100,00 грн. з ПДВ.

Окрім цього, смітники виготовлять частково з давальницької сировини (металобрухту), відтак це позначиться і на ціні, яка у кінцевому розрахунку становитиме 4560,00 грн. з ПДВ.

На залізниці зазначають, що вага готової урни становить 270 кг  і ціна, за якою Львівська залізниця. Подорожчання металу у порівнянні з 2009 роком у 1,6 рази спричинило ситуацію, коли готові вироби теж суттєво зросли у ціні. Згідно із висновком Торгово-промислової палати ціна, за якою залізниця закуповує смітники, відповідає середньоринковій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *