ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра буде подано апеляцію щодо Тимошенко

Львівський портал

|

Екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко сама підписала апеляційну скаргу на вирок Печерського суду в “газовій справі”. Уже завтра вона може бути подана до Апеляційного суду Києва. Про це під час прес-конференції сказав перший заступник голови партії “Батьківщина” Олександр Турчинов, відповідаючи на запитання журналістів, коли буде подана апеляція, передає кореспондент УНН.

“Ви знаєте, що ні я, ні народні депутати не можуть поспілкуватися з Юлією Тимошенко, оскільки нас не пускають у СІЗО. Ми отримуємо інформацію через захисників і ввечері зможемо поспілкуватися з ними. Юлія Тимошенко сама хотіла підписати апеляційну скаргу, і я маю підозру, що вона вже передана адвокатам. Скоріше за все, скарга вже завтра буде подана до Апеляційного суду Києва”, – сказав О.Турчинов.

Він також додав, що у Ю.Тимошенко, за інформацією адвокатів, важкий стан здоров’я та проблеми з хребтом.

Як повідомлялося раніше, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва визнав Ю.Тимошенко винною в перевищенні повноважень під час підписання газових контрактів з РФ, що завдало шкоди державному бюджету на суму 1,5 млрд грн.

Підсудну позбавили волі на сім років, їй також заборонили впродовж трьох років після звільнення обіймати посади в органах державної влади, пов’язані з виконанням організаційно розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків.

Нагадаємо, Ю.Тимошенко утримується в СІЗО з 5 серпня 2011 року. Упродовж цього часу стан її здоров`я кілька разів погіршувався.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *