ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавець та Ясло налагодили співпрацю

Львівський портал

|

Трускавець та польське місто Ясло підписали угоду про співпрацю між містами. Подія сталася минулого тижня у Трускавецькій міській раді, повідомили у міськраді.

Так, до Трускавця з робочим візитом прибула делегація з шести осіб на чолі з бурмістром міста Ясло (Польща) Анджеєм Чернескі. Під час цієї зустрічі міський голова Трускавця Руслан Козир та Анджей Чернескі підписали угоду про співпрацю обох міст.

Угода передбачає тісну співпрацю в напрямку збільшення потоку туристів в обидві сторони. Також вона дає можливість оперативно поширювати на території Польщі відомості про місто-курорт Трускавець. «Ми сподіваємось на плідну співпрацю з колегами з Польщі, адже Трускавець пропонує якісний відпочинок, як довготривалий так і ознайомчий короткотерміновий, а польська сторона згідна розповсюджувати інформацію про наші лікувально-оздоровчі можливості», – зазначив Р.Козир.

Також, за його словами, в рамках даної угоди уже є певні напрацювання у сфері бізнесу. «Надіємось, що вже скоро виникнуть цікаві взаємовигідні проекти», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *