ОСТАННІ НОВИНИ

Усі школи та лікарні Львівщини без проблем увійшли в опалювальний сезон

Львівський портал

|

В усіх закладах соціальної сфери Львівщини розпочато опалювальний сезон. 1300 котелень запустили на повну потужність. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Входження в опалювальний сезон 2011/12 року проходить під контролем та щоденним моніторингом головного управління житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації, результати якого щоденно надаються Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Окрім того, за оперативною інформацією, наданою виконавчими комітетами міст обласного значення та районними державними адміністраціями, станом 21 жовтня у житлові будинки з централізованим опаленням подано теплоносій у 4421 будинок із загальної кількості 4465 будинків або 99,1%.
Станом на сьогодні не подано теплоносії у 44 житлових будинки, а саме: 29 відомчих житлових будинків у м. Львові (через відсутність актів готовності та існуючу заборгованість за послуги теплопостачання, надані у попередній опалювальний сезон); 3 відомчих житлових будинки у м. Дрогобичі (неякісна підготовка до опалювального сезону, проводяться ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, термін завершення робіт до 24.10.2011 р.); 2 житлових будинки у м. Стебник (пориви у внутрібудинкових мережах, термін завершення робіт до 24.10.2011 р); 2 житлових будинки у м. Борислав (1 житловий будинок місцевих рад внаслідок пуско-налогоджувальних робіт на котельні – орієнтовний термін подачі теплоносія до 24.10.2011 р. і 1 відомчій житловий будинок – проводяться ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, до 26.10.2011 р.), 8 житлових будинків у Миколаївському районі  (6 житлових будинків місцевих рад, де завершуються ремонтні роботи на внутрішньобудинкових теплових мережах, термін завершення робіт до 23.10.2011 р. та 2 відомчих житлових будинків через існуючу заборгованість за послуги теплопостачання, надані у попередній опалювальний сезон).
Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк  з даного питання  доручив провести внутрішню службову перевірку та впродовж трьох діб вжити заходів щодо забезпечення теплоносієм всіх без винятку житлових будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *