ОСТАННІ НОВИНИ

Будинки на Городоцькій все ще не мають світла

Львівський портал

|

Як поінформували в Галицькій районній адміністрації, електропостачання чотирьох будинків на вул. Городоцькій, які були знеструмлені внаслідок загоряння силового електричного кабелю, планують відновити сьогодні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, 23 жовтня о 14.49 год на вул. Городоцькій, 5 (Галицький район), внаслідок загоряння кабельних ліній в під’їзді чотириповерхового житлового будинку виникла пожежа. Пожежу ліквідовано о 15.33 год силами трьох пожежних підрозділів у складі 19 осіб та 7 одиниць техніки. В результаті цієї аварії без енергопостачання залишились будинки № 3, 5, 7, 9, 11 по вул. Городоцькій. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання силового кабелю.

Електропостачання двох будинків було відновлено оперативно. Над відновленням світла в 5, 7, 9 та 11 будинках по вул. Городоцькій працюють працівники РЕМ.

«Зараз без електропостачання ще будинки № 5, 7, 9 та 11 на вул Городоцькій. Там від самого ранку працюють працівники РЕМ. Відновити подачу електрики планують не раніше 15-16 год», – каже голова Галицької РА Ірина Маруняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *